Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia

Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia Aplikacionet ose aplikacionet, te cilat zgjerojne funksionalitetin e pajisjeve, jane shkruar duke perdorur kitin e zhvillimit te softuerit Android dhe, shpesh, gjuhen e programimit Java. Java mund te kombinohet me C / C ++, se bashku me nje zgjedhje jo-default runtimes qe lejojne mbeshtetje me te mire C + +. Gjuha e programimit Go eshte gjithashtu e mbeshtetur, edhe pse me nje grup te kufizuar te nderfaqeve te programimit te aplikacionit. SDK perfshin nje grup te plote te mjeteve zhvillimore, duke perfshire nje debugger, biblioteka softuerike, nje emulator te celularit bazuar ne QEMU, dokumentacionin, kodin e mostres dhe tutorialet. Fillimisht, mjedisi i integruar i zhvillimit te mbeshtetur nga Google ishte Eclipse duke perdorur aplikacionin Android Development Tools; Ne dhjetor 2014, Google leshoi ​​Android Studio, bazuar ne IntelliJ IDEA, si IDE e saj primare per zhvillimin e aplikacioneve Android. Mjete te tjera te zhvillimit jane ne dispozicion, duke perfshire nje cante zhvillimi vendore per aplikacione ose zgjerime ne C ose C + +, Google App Inventor, nje mjedis vizual per programuesit fillestar dhe kornizat e ndryshme te aplikacioneve per platforma nder-platformore.

Ne janar 2014, Google zbuloi nje kornize te bazuar ne Apache Cordova per portimin e aplikacioneve te uebit te Chrome HTML 5 ne Android, i mbeshtjelle ne nje shell te aplikimit vendas. Android ka nje perzgjedhje ne rritje te aplikacioneve te paleve te treta, te cilat mund te fitohen nga perdoruesit duke shkarkuar dhe instaluar skedarin e paketes se aplikacionit Android te aplikacionit ose duke i shkarkuar ato duke perdorur nje program te dyqaneve te aplikacioneve qe u lejon perdoruesve te instalojne, perditesojne dhe heqin aplikacionet pajisje. Dyqani i "Luaj me Google" eshte dyqani kryesor i aplikacioneve te instaluar ne pajisjet Android qe perputhen me kerkesat e pajtueshmerise se Google dhe licencojne softuerin e Sherbimeve te Google Mobile. Dyqani i "Luaj me Google" u lejon perdoruesve te shfletojne, shkarkojne dhe perditesojne aplikacionet e publikuara nga Google dhe zhvilluesit e paleve te treta; Qe nga korriku i 2013, ka me shume se nje milion aplikacione ne dispozicion per Android ne Play Store. Qe nga korriku i vitit 2013, jane instaluar 50 miliarde aplikacione. Disa transportues ofrojne faturim te drejtperdrejte te operatoreve per blerjet e aplikacioneve te Google Play, ku kostoja e aplikacionit i shtohet fatures mujore te perdoruesit. Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Forum Komunitas Pertanian Indonesia Agroteknologi

Tips Memilih Jasa Penyewaan Truk Terpercaya di Indonesia

TipsTriks Dapat Pulsa Hadiah Gratis Cashtree